Logotip premi 2023
Des del 27 d’abril i fins al 15 de setembre, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, l’Associació Gabriel Ferrater i la Universitat Autònoma de Barcelona obren el termini de presentació d’originals al segon Premi d’Assaig Jove «Pensar més», en memòria a l’escriptor Gabriel Ferrater. Les inscripcions es poden realitzar a través d’un formulari en línia, habilitat a la pàgina web del guardó, al qual es poden presentar autors i autores de fins a 35 anys. L’obra guanyadora serà premiada amb 6.000 euros i el Servei de Publicacions de la UAB editarà el llibre en versió paper i digital.
La Factoria de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha creat un vídeo promocional del llibre «El tiempo de los amnésicos. Narrativas fracturadas y subjetividades delirantes en el cine contemporáneo», de Teresa Sorolla, professora del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I.
Museu d'Art de Cerdanyola
L’Ajuntament Cerdanyola del Vallès ha organitzat un debat al voltant dels reptes i les oportunitats dels escriptors i les escriptores a l'hora de publicar un llibre. L’activitat està prevista que se celebri el dimecres 19 d’abril, a les 18:30 h, al Museu d’Art de la localitat.