Presentació a la llibreria Byron del DOC0127
"Sentir – Crear – Cuidar" relata l’experiència de 16 casos reals des de la perspectiva de pacients i de professionals sanitaris. A l’octubre se celebrarà una taula rodona a Barcelona amb la participació de persones que han col·laborat en el llibre.
portada llibre El hechizo del tren
El Servei de Publicacions de la UAB, dins de la col·lecció Gabriel Ferrater, ha publicat la novel·la «El hechizo del tren», obra del periodista, escriptor i investigador Johari Gautier. El text relata la història del ferrocarril, des dels seus inicis a Iberoamèrica fins a la seva arribada a la península Ibèrica, a través de les experiències viscudes pel seu principal impulsor, l'empresari català Miquel Biada. ​​​​
Cartell ponència Joan Brull a Equador 2023
El pròxim 9 de setembre, l'escriptor Joan Brull participarà en la II Trobada Internacional: Emergència d'allò animal en el món contemporani. Escriptura, compassió i justícia, organitzada per la Universitat Andina Simón Bolívar de l'Equador.
Cartell de la Setmana del Llibre en Català del 2023
Del 8 al 17 de setembre tindrà lloc la 41a Setmana del Llibre en Català al Moll de la Fusta (Barcelona). Un any més, el Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona hi serà present a través de la Xarxa Vives d’Universitats.
Cartell congreso Brull Mèxic 2023
El pròxim 30 d’agost, l’escriptor Joan Brull participarà al 2n Congrès Internacional de Ciències Interdisciplinàries per a la Protecció i el Benestar Animal, organitzat per la Benemèrita Universitat Autònoma de Puebla (BUAP) i la Universitat Michoacana de San Nicolás de Hidalgo (UMSNH), totes dues a Mèxic.
Llibre
Joan Brull, llicenciat en Dret i Criminologia i autor del llibre «Primates: protección, bienestar y derechos», és el protagonista de l’últim pòdcast d’INTERcids, organització formada per operadors jurídics que té la missió de conscienciar sobre la importància de la protecció dels animals.