Autors i portada del llibre
El passat 17 d'abril, Ràdio UNAL, pertanyent a la Universitat Nacional de Colòmbia (Bogotà), va entrevistar a Julio Mario Hoyos i a Juan Carlos Moreno, Biòleg i Filòsof, respectivament, i autors del llibre Las claves de la investigación Científica, editat recentment pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcleona (UAB).
Foto d'stands d'una fira en un parc
Pròximament, el Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) serà present a tres esdeveniments del sector editorial: la 42a Fira del Llibre de Granada, la 59a edició de la Fira del Llibre de València i la 36a Fira Internacional del Llibre de Bogotà. La primera tindrà lloc del 19 al 28 d’abril, la segona del 25 d’abril al 5 de maig i la tercera del 17 d'abril al 2 de maig.
ALD0043
El pròxim divendres, 12 d'abril, a les 19.30 h, Antonio Loriguillo López presentarà el seu llibre «Anime complejo. La ambigüedad narrativa en la animación japonesa», a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València (UV).
MAT0244
Els professors de Didàctica de les Ciències a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Víctor López-Simó i Digna Couso, van celebrar un seminari al voltant del seu últim llibre Didàctica de la física per a l’educació secundària obligatòria, el passat divendres 5 d’abril, a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.
Entrega del certificat
Ahir dijous es van lliurar a Madrid els certificats del Segell de Qualitat en Edició Acadèmica CEA-APQ d’avaluació de monografies científiques, que, per primera vegada, han convocat l'Agència Nacional d'Avaluació i Acreditació (ANECA), la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE).
coberta del llibre i imatge alumnes a classe de física
Víctor López-Simó i Digna Couso, professors de Didàctica de les Ciències a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), acaben de publicar el llibre «Didàctica de la física per a l’educació secundària obligatòria», dins la col·lecció «Materials» del Servei de Publicacions de la UAB.