Informació

Foto de múltiples llibres vistos des de d'alt.

El Servei de Publicacions és una editorial universitària que publica i distribueix llibres propis o en coedició amb altres universitats, institucions i editorials públiques o privades. El Servei de Publicacions disposa de dos segells editorials propis: Servei de Publicacions de la UAB i Edicions UAB.

Actualment, la principal línia de treball del Servei en l’àmbit editorial està dirigida a promoure la publicació de llibres en format electrònic i a impulsar la ciència oberta.

A més dels llibres propis, el Servei de Publicacions també posa la seva experiència en l’àmbit de l’edició al servei de la comunitat universitària i ofereix la possibilitat de produir publicacions per encàrrec a centres propis o vinculats a la UAB.

El Servei de Publicacions ofereix assessorament per definir les característiques tècniques del producte i facilita un pressupost acurat a aquells usuaris que estiguin interessats a fer ús d’aquest servei. Una vegada acceptat el pressupost, el personal tècnic del Servei s’encarregarà de produir el llibre amb criteris d’edició professionals i de lliurar-lo quan estigui acabat al lloc convingut.