Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

a

Presentaciˇ del llibre 'L'economia de guerra a Sabadell, 1936-1939'

El dimecres 26 de febrer, a les 7 de la tarda, al Salˇ noble del Gremi de Fabricants, tindrÓ lloc la presentaciˇ del llibre L'economia de guerra a Sabadell, 1936-1939, el tercer volum de l'obra d'Esteve Deu Baigual sobre aquest conflicte a la ciutat de Sabadell.

L'obra ha estat publicada per Publicacions de lĺAbadia de Montserrat, Fundaciˇ Bosch i Cardellach i el Servei de Publicacions de la UAB.

La presentaciˇ anirÓ a cÓrrec de Jordi Catalan, CatedrÓtic d'Hist˛ria i Institucions Econ˛miques de la Universitat de Barcelona. A continuaciˇ, intervindrÓ l'autor de l'obra, Esteve Deu, doctor en Hist˛ria ContemporÓnia i professor emŔrit del Departament d'Economia i d'Hist˛ria Econ˛mica de la Universitat Aut˛noma de Barcelona. L'autor, Ús especialista en hist˛ria industrial i de l'empresa i ha publicat diversos llibres i articles sobre aspectes de l'economia catalana en els segles XIX i XX: la ind˙stria tŔxtil i la de construccions mecÓniques, la innovaciˇ tecnol˛gica i la distribuciˇ de productes industrial; i ha fet diversos estudis sobre la hist˛ria i l'economia de Sabadell del mateix perÝode. La benvinguda anirÓ a cÓrrec del director de la fundaciˇ, Josep Maria Benaul.

21/02/2020 [Imprimir]