Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

a

Acte de lliurament dels premis literaris 2012 de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

El proper dijous 19 d’abril, a les 19 hores, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis literaris de 2012, que organitzen cada any conjuntament la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Els premis que s’atorgaran enguany són El XVIII Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders», el XVII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» i el XXIX Premi de Poesia «Divendres Culturals».

L’acte de lliurament es celebrarà al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC)-Can Domènech de Cerdanyola del Vallès, i comptarà amb la presència de la Sra. Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, de la Sra. Montse Montiel, tinenta d’alcaldia i regidora de Cultura de Cerdanyola del Vallès, i de la Dra. Maria Josep Recoder, vicerectora de Relacions Institucionals i de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant la cerimònia hi haurà una actuació de dansa, a càrrec d’Eli Marcos Furones i Ximena Marván PalaviciniMés informació

13/04/2012 [Imprimir]