Signatures d’Alexandre Planas per Sant Jordi 2024 i ressenya a Lletres Bàrbares

Autor i la portada del llibre
marta
dl., 15/04/2024 - 09:30

Alexandre Planas Ballet és l’autor del llibre Projeccions, que va esdevenir guanyador del XVIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol», atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès el 2023.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi de 2024, el dimarts 23 d’abril, l’escriptor signarà exemplars de Projeccions, de 12 h a 14 h, a la plaça Francesc Layret de Cerdanyola del Vallès. L’autor compartirà un espai literari amb altres autores i autors de la ciutat, on també llegiran i recomanaran les seves obres. A partir de les 16 h de la tarda, Planas es traslladarà a Corberà de Llobregat, el seu municipi natal, per finalitzar la seva signatura d’exemplars i concedir una entrevista en directa a Ràdio Corbera, a la plaça del Mil·lenari.

Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, la pàgina web LletresBàrbares.cat ha publicat una ressenya sobre el llibre, que es pot consultar a l'enllaç següent: https://www.lletresbarbares.cat/articles/versos-a-24-fotogrames-per-segon