Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Gabriel Ferrater
 
Entre tu i jo, nosaltres. XXII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2017 
Autor: Calsina Forrellad, Joan
Col·lecció i núm: Gabriel Ferrater  86 
Primera edició: 2017
Pàgines: 88
Format: 14,5 x 21,5 cm
Enquadernació: En rústica fresada
Idioma: Català
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC: DCF
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: GAB0086.
Dipòsit legal: B- 15373-2017
ISBN (paper): 978-84-490-7158-4.
PVP: 12 €
ISBN (ebook): 978-84-490-7159-1. PVP: 5,99 €. Format: epub
 

Ressenya: Entre tu i jo, nosaltres és l’obra guanyadora del XXII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» de 2017, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

«La poesia de Joan Calsina no defuig mai la dificultat inherent a una pràctica rigorosa, numèrica, com és la del vers, però tampoc no oblida que aquesta exigència formal no val per ella mateixa, no oblida que és la necessària condició d’existència d’un discurs que aspira a celebrar la vida, que ens parla i que ens pren, i que ens ensenya l’única manera de lluitar contra l’oblit. Perquè per dins d’Entre tu i jo, nosaltres sentim sovint el desig compartit d’assaborir un bon vi, de recrear-nos en una melodia, d’admirar el vigor platejat d’uns àlbers que s’enfilen contra el cel.» [Pere Ballart] 

Autor/s: Joan Calsina Forrellad (Sabadell, 1983) és graduat en Humanitats i doctorand en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha treballat com a corrector, editor i traductor, a més de dedicar-se a l’ensenyança musical. En l’àmbit literari ha escrit la novel·la La Ciutat de Déu (guanyadora de la Beca a la Creació Literària Emili Teixidor), que publicarà properament l’editorial Columna. Entre tu i jo, nosaltres, és el seu primer recull de poemes.

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa