Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Gabriel Ferrater
 
Somriures davant l'aparador. V Premi de narrativa breu per a joves autors/ores “Caterina Albert” de 2014 
Autor: Padilla, Arturo
Col·lecció i núm: Gabriel Ferrater  77 
Primera edició: 2014
Pàgines: 14
Format: 14,5 x 21,5 cm
Enquadernació: En rústica fresada
Idioma: Català
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC: FA
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: 
Codi d'article: GAB0077
Dipòsit legal: B.21131-2014
ISBN (paper): .
PVP: 0 €
ISBN (ebook): 978-84-490-4500-4. PVP: 0 €. Format: epub
 

Ressenya: Somriures davant l’aparador ha estat l’obra guanyadora del V Premi de Narrativa Breu per a Joves Autors/ores «Caterina Albert» de 2014, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Un rellotger contempla com centenars de persones passen cada dia davant de la seva botiga. Un dia, s’adona que una nena petita s’atura davant l’aparador, somriu i marxa. El que sembla una anècdota sense importància es repeteix l’endemà. La nena s’atura, observa l’aparador i somriu. Què la fa somriure? A l’aparador només hi ha un antic rellotge suís que passa molt desapercebut. Deu haver-hi alguna cosa més... El somriure innocent de la noia acaba obsessionant el rellotger i decideix sortir de la botiga per esbrinar el motiu dels somriures.

Descarrega el llibre en accés obert AQUÍ 

Autor/s: Arturo Padilla de Juan (Montornès del Vallès, 1989) és un dels escriptors més joves del panorama literari català. Als setze anys va guanyar el premi Jordi Sierra i Fabra de Literatura per a Joves amb la novel·la El poder de una decisión (SM, 2006). També ha publicat La tempesta (Estrella Polar, 2011), Supervivientes detrás de las cámaras (Bruño, 2012) i Presoners del mar (Barcanova, 2013). És llicenciat en Teoria de la Literatura per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment compagina la seva passió per la literatura amb la docència.

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa