Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Gabriel Ferrater
 
Notícies del passat. XIX Premi de Novel·la "Valldaura-Memorial Pere Calders" de 2013 
Autor: Salgot i de Marçay, Anna
Col·lecció i núm: Gabriel Ferrater  70 
Primera edició: 2013
Pàgines: 260
Format: 14,5 x 21,5 cm
Enquadernació: En rústica fresada
Idioma: Català
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC:
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: GAB0070
Dipòsit legal: B.14715-2013
ISBN (paper): 978-84-490-3783-2.
PVP: 16 €
ISBN (ebook): 978-84-490-3899-0. PVP: 7,99 €. Format: epub
 

Ressenya: Notícies del passat ha estat l’obra guanyadora del XIX Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders» 2013, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

El Telm, després de passar gairebé tota la vida a Amèrica, torna a Tossa amb la Júlia, la seva dona. En entrar a les golfes de casa dels pares l’atzar fa que ensopegui amb unes xarxes i li caiguin pel damunt tot de trastos, entre els quals hi ha el diari de la besàvia. Els seus fulls li revelaran una vida plena de passions, de viatges, de secrets, de crims, de venjances... Queda tan atrapat per la vehemència i els sentiments escrits més de cent anys endarrere, que fa el que calgui per acomplir l’últim desig de la besàvia. 

Autor/s: Anna Salgot i de Marçay (Barcelona, 1953) es va llicenciar en Filologia Anglesa a la Universitat de Barcelona. Va cursar l’itinerari complet de Narrativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i va fer un curs d’escriptura creativa a l’Aula de Escritores. De ben petita ja li agradava escriure, però no va ser fins fa uns anys que va decidir dedicar-hi el seu temps lliure. Va ser finalista del II Concurs de Microrelats «Matas i Ramis» amb Vae soli i accèssit en el Premi de Narrativa Breu «Germans Xuriguera» amb Amor meu.

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa