Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Refraccions
 
Les escriptures de l'Univers-The scriptures of the Universe 
Autor: Jou, David
Col·lecció i núm: Refraccions  
Primera edició: 2007
Pàgines: 116
Format: 14 x 21,5 cm
Enquadernació: En rústica
Idioma: Català/anglès
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC:
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: REF0003
Dipòsit legal:
ISBN (paper): 978-84-490-2489-4.
PVP: 15 €

 

Ressenya: Les escriptures de l’Univers L’univers, com un text escrit amb nombres, amb llum, amb àtoms, amb gens: aquestes són les escriptures que donen títol a aquesta antologia de poemes de l’autor sobre diversos aspectes del món que avui ens presenta la ciència. L’univers, la llum, la matèria, la vida, els nombres, l’ensenyament, són els àmbits en què es desplega la visió poètica d’aquest llibre, en què la ciència és vista com un diàleg amb el món que ens volta.

The scriptures of the Universe The Universe as a text written with numbers, light, atoms, genes: these are the scriptures to which refers the title of this anthology of the author’s poems about science. Universe, light, matter, life, numbers, teaching, are the spaces which the poetical vision of this book spans. Here, science is seen as a dialog with the world around us.  

Autor/s: David Jou (Sitges, 1953) és autor d’una àmplia obra científica i poètica. La seva obra poètica està aplegada en edició conjunta en els volums L’èxtasi i el càlcul i L’huracà sobre els mapes (Columna edicions, 2002, 2004) i ha estat parcialment traduïda a diverses llengües. Com a assagista, ha publicat El laberint del temps, La simfonia de la matèria (Viena edicions, 2006), Ciència, fe, poesia (Fundació Joan Maragall-Claret, 2003) i L’escultor Pere Jou (Grup d’Estudis Sitgetans, 1991). És catedràtic de física a la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia de Doctors.

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa