Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Gabriel Ferrater
 
Miratge alemany. XXIV Premi de Novel·la ‹‹Valldaura-Memorial Pere Calders›› de 2018 
Autor: Domingo-Ferrer, Josep
Col·lecció i núm: Gabriel Ferrater  88 
Primera edició: 2018
Pàgines: 268
Format: 14,5 x 21,5 cm
Enquadernació: En rústica fresada
Idioma: Català
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC: FA
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: GAB0088
Dipòsit legal: B.15226-2018
ISBN (paper): 978-84-490-7964-1.
PVP: 16 €
ISBN (ebook): 978-84-490-7965-8. PVP: 7,99 €. Format: epub
 

Ressenya: A Miratge alemany en Robert Bosch, un jove professor d’economia, pressent que el congrés d’Eslovènia d’aquella tardor de 1996 marcarà l’inici de la seva glòria acadèmica. La Diana Breslauer, funcionària del Ministeri de Finances alemany, espera trobar-hi la seva raó de ser professional. No s’erren pas: tant l’un com l’altra veuran com les seves recerques sobre les finances del sud d’Europa els interessen no només a ells, sinó també a gent molt poderosa que no vol que vegin la llum.

Els Bosch sempre han tingut una flaca per les belleses germàniques. La Diana esdevindrà una obsessió per a en Robert, un afer emocional que posarà en risc el seu matrimoni i que el portarà a descobrir secrets de la seva pròpia família, una de les més il·lustres de la burgesia tèxtil de Terrassa.

Sense saber-ho, en Robert seguirà les petjades dels seus avantpassats per mig Europa i en sentirà l’alè al clatell. A diferència d’ells, s’adonarà que moltes de les seves passions tenen quelcom de miratge.

Miratge alemany ha estat l’obra guanyadora del XXIV Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders» de 2018, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. 

Autor/s: Josep Domingo-Ferrer (Sabadell, 1965) és catedràtic d’enginyeria informàtica de la Universitat Rovira i Virgili i membre de l’Institut d’Estudis Catalans. És especialista en seguretat i privadesa de la informació i ha rebut diversos reconeixements científics nacionals i internacionals.

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa