Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Gabriel Ferrater
 
El transportista d'orgues. IV Premi de Narrativa breu "Caterina Albert" de 2013 
Autor: Codorniu, Helena
Col·lecció i núm: Gabriel Ferrater  72 
Primera edició: 2013
Pàgines: 16
Format:
Enquadernació: 
Idioma: Català
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC:
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: 
Codi d'article: GAB0072
Dipòsit legal:
ISBN (paper): .
PVP: 0 €
ISBN (ebook): 978-84-490-3901-0. PVP: 0 €. Format: epub
 

Ressenya: Un home de mitjana edat, embolicat amb una bata d’estar per casa, seu en una butaca del menjador amb el seu fill a la falda de la seva única cama. Melangiós, escolta una música d’orgue corprenedora i observa com, a prop seu, la treballadora de la llar planxa uns pantalons al ritme de la melodia. Mentre feineja, la dona els mira de reüll, encuriosida pel posat compungit de pare i fill durant els darrers mesos. En adonar-se’n, ell sospita que ja deu haver endevinat que els en passa una de grossa, en aquella casa. Convençut que la noia, d’origen bielorús, no el pot entendre, l’home confessa, per primera i última vegada, el seu secret.

Descarrega el llibre en accés obert AQUÍ 

Autor/s: Helena Codorniu (Barcelona, 1987) és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), violoncellista, i màster en Estudis Teatrals per l’Institut del Teatre (IT). També ha rebut formació dramatúrgica a l’Obrador de la Sala Beckett. Ha col·laborat amb el Departament de Comunicació d’Amnistia Internacional Catalunya i ha treballat com a editora de la revista digital Mosaic de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Recentment ha guanyat el premi Modest Salse per El desig i el Concurs de Relats Mater per Utopia (Mater Impremta, 2013). El transportista d’orgues ha estat l’obra guanyadora del IV Premi de Narrativa Breu per a Joves Autors/ores «Caterina Albert» de 2013, convocat per la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Descarregar la publicació en format electrònic (Epub). És de lliure accés

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa