Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

a

La UAB publica la versió electrònica del llibre commemoratiu dels seus 50 anys d'història

El passat 6 de juny, amb motiu de la celebració del 50è aniversari de la UAB, es va presentar el llibre L’audàcia del coneixement. 50 anys UAB, editat pel Servei de Publicacions de la UAB, sota la direcció dels catedràtics d'Història Contemporània Borja de Riquer i Carme Molinero. Es tracta d'una obra que recull un ampli resum del primer mig segle d'existència de la nostra Universitat.

Com a novetat, ja és disponible la versió electrònica en pdf del llibre, que incorpora algunes actualitzacions, i que es pot descarregar de forma gratuïta des del Dipòsit Digital de Documents (DDD) del Servei de Biblioteques de la UAB, a l'enllaç següent: https://ddd.uab.cat/record/195761

Es tracta d'una obra col·lectiva de prop d’un centenar de persones que han format part de la nostra institució al llarg dels anys, i que ha estat pensada com un instrument per contrastar experiències i visions diverses amb la finalitat d'ajudar-nos a explicar com ha arribat a ser avui en dia la nostra Universitat, però també quins han de ser els nostres reptes de futur.

28/09/2018 [Imprimir]