Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver
Foto no disponible

Via correu

Empleneu per recomanar

Correu del
destinatari

Nom i cognomO via:

Facebook

 
Enrahonar. An international journal of theoretical and practical reason. De relatione
Novetat
Autor: Universitat Autnoma de Barcelona. Departament de Filosofia
Col·lecció i núm: Enrahonar. Quaderns de Filosofia  61 
Primera edici: 2018
Pàgines: 158
Format: 16 x 23 cm
Enquadernació: En rstica fresada
Idioma: Catal/castell/angls
Matèria: 1. Filosofia. Matèria IBIC:
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autnoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: enrahonar_61
Dipòsit legal: B. 13.550-1981
ISSN: 0211-402X. PVP: 12


Comprar revista 
 

Ressenya: Revista de filosofia en general, dividida en articles que tracten d'un tema monogrfic, notes, recensions bibliogrfiques i informaci sobre activitats. Els treballs en llenges romniques es publiquen en l'idioma en qu es presenten; la resta es tradueix.

Revista de filosofa en general, dividida en artculos que tratan de un tema monogrfico, notas, recensiones bibliogrficas e informacin sobre actividades. Los trabajos en lenguas romnicas se publican en el idioma en que se presentan; el resto se traduce.

Enrahonar s una revista acadmica de filosofia fundada lany 1981 i editada per la Universitat Autnoma de Barcelona (Departament de Filosofia). Enrahonar posa un inters especial en les contribucions sobre ra o racionalitat terica i prctica en tots els seus aspectes i en totes les disciplines filosfiques, com lepistemologia, ltica, lesttica, la metafsica, la filosofia de la cincia o la filosofia del llenguatge, de la ment, de lacci, i tamb en els plantejaments histrics. Lacceptaci darticles es regeix pel sistema de censors (double blind peer review), amb avaluadors externs. Enrahonar tamb publica notes bibliogrfiques i ressenyes i convida a presentar propostes de nmeros monogrfics. Enrahonar t una periodicitat semestral (mar i octubre). Tots els articles, notes i ressenyes es poden consultar i descarregar gratutament. Les normes del procs de revisi i les instruccions per als autors es poden consultar a:
http://revistes.uab.cat/enrahonar/about
 
Enrahonar en una revista acadmica internacional de filosofa fundada en 1981 y editada por la Universitat Autnoma de Barcelona (Departamento de Filosofa). Enrahonar pone un especial nfasis en las contribuciones relativas a la razn o racionalidad terica y prctica en todos sus aspectos y en las distintas disciplinas filosficas, como la epistemologa, la tica, la esttica, la metafsica, la filosofa de la ciencia o la filosofa del lenguaje, de la mente y de la accin, incluyendo tambin la perspectiva histrica. La aceptacin de artculos se rige por el sistema double blind peer review, con evaluadores externos. Enrahonar tambin publica notas bibliogrficas y reseas e invita a presentar propuestas de nmeros monogrficos. Enrahonar tiene una periodicidad semestral (marzo y octubre). Todos los artculos, notas y reseas se pueden consultar y descargar gratuitamente. Las normas del proceso de revisin y las instrucciones para los autores se pueden consultar en:
http://revistes.uab.cat/enrahonar/about