Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver
coberta

Reduir coberta
Altres volums de:
Gabriel Ferrater
 
La volada del pinsà. XXV Premi de novel·la «Valldaura – Pere Calders» de 2019 
Novetat
Autor: Blàzquez Gómez, Roser
Col·lecció i núm: Gabriel Ferrater  91 
Primera edició: 2019
Pàgines: 340
Format: 14,5 x 21,5 cm
Enquadernació: En rústica fresada
Idioma: Català
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC: FA
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: GAB0091
Dipòsit legal: B.16190-2019
ISBN (paper): 978-84-490-8694-6. PVP: 18 €
ISBN (ebook): 9788449086953. PVP: 8,99 €. Format: epub

Comprar llibre 
  Comprar a Todoebook

Ressenya: Fra Bernat, un jove franciscà, torna al monestir de Santa Maria de Surós, al seu poble natal, amb una tasca secreta: tenir cura del Monestir Ocult, un lloc on obres d'art i literatura han trobat refugi al llarg de la història.

Després d’anys lluny del poble, fra Bernat descobreix el patiment dels vilatans sota el jou de Jaume de Montoliu, un home poderós i menyspreable. També retroba la família i els amics d’infància, en Pere, metge del poble, i la Margalida, casada ara a contracor amb en Montoliu.

Fra Bernat anima els vilatans a reconstruir un antic molí d’aigua, fet que l’enfronta als interessos del ric propietari i crea divisions dins la comunitat. A partir d’aquest moment, fra Bernat viurà una història de secrets compartits, conflictes, amor i lluita per la justícia. Embolcallat pel misteri que s’amaga darrere cada pintura, fra Bernat es veurà obligat a prendre decisions que l’abocaran a importants contradiccions internes i que el duran a un punt sense retorn.  

Autor/s: Roser Blàzquez Gómez (Barcelona, 1970) treballa com a educadora en el sector social. Va cursar l’Itinerari per a escriptors a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i aquesta és la seva primera novel·la. També ha estat premiada en diversos concursos literaris de narrativa curta i conte, alguns dels quals han estat publicats.

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa