Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver
coberta

Reduir coberta
Altres volums de:
Documents
 
Les qüestions socialment vives i l’ensenyament de les ciències socials 
Autor: Pagès, Joan; Santisteban, Antoni (coords.)
Col·lecció i núm: Documents  97 
Primera edició: 2012
Pàgines: 162
Format: 16,5 x 23 cm
Enquadernació: En rústica
Idioma: Català
Matèria: 3. Ciències Socials. Matèria IBIC: YQJ
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: DOC0097
Dipòsit legal: B. 41276-2011
ISBN (paper): 978-84-490-2836-6. PVP: 12 €
ISBN (ebook): 978-84-490-4040-5. PVP: 5,99 €. Format: pdf

Comprar llibre 
  Comprar a Todoebook

Ressenya: En aquest volum es recullen les ponències presentades a les VII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials, organitzades per la Unitat de Didàctica de les Ciències Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i desenvolupades el febrer de 2010 a la UAB.

Les ponències reflecteixen els debats i les possibilitats d’un currículum organitzat a partir de les qüestions socialment vives i dels problemes socials rellevants. Les experiències i els informes de recerques mostren alguns exemples del que s’està treballant a les aules i del que s’està investigant.

La realització de les Jornades i l’edició d’aquest llibre han tingut el suport de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’Institut de Ciències de l’Educació, la Unitat de Didàctica de les Ciències Socials i el Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials (Gredics), tots tres de la UAB.

Consulta el llibre en accés obert a l'enllaç següent:https://ddd.uab.cat/record/197111 

Autor/s: El llibre ha estat coordinat per:

Joan Pagès Blanch, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials a la UAB. Soci fundador, expresident i membre de l’actual junta directiva de l’Asociación Universitaria del Profesorado de Didáctica de las Ciencias Sociales [joan.pages@uab.cat].

Antoni Santisteban Fernández, professor titular de Didàctica de les Ciències Socials a la UAB. Coordinador del màster de Recerca i del doctorat de Didàctica de les Ciències Socials [antoni.santisteban@uab.cat].

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa