Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
 
L’audàcia del coneixement. 50 anys UAB 
Autor: de Riquer, Borja; Molinero, Carme (directors)
Col·lecció i núm:    
Primera edició: 2018
Pàgines: 232
Format:
Enquadernació: Cosida amb fil
Idioma: Català
Matèria: 3. Ciències Socials. Matèria IBIC: HB
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: 
Codi d'article: 50UAB
Dipòsit legal: B. 11554-2018
ISBN (paper): 978-84-490-7912-2.
PVP: 0 €
ISBN (ebook): 978-84-490-8038-8. PVP: 0 €. Format: pdf
 

Ressenya: Commemorar el mig segle d’existència d’una institució tan rellevant com una universitat pública no pot ser ni un simple tràmit formal ni tampoc un exercici purament nostàlgic. La rellevància social de la Universitat Autònoma de Barcelona, un dels principals centres de recerca i de formació superior de l’Estat espanyol, obliga a posar, si se’n vol repassar la història, un especial èmfasi en l’avaluació de l’obra realitzada i en l’esforç intel·lectual esmerçat pels milers de persones que l’han integrada aquests cinquanta anys.

Creiem que és una obligació, i també una gran oportunitat, analitzar amb un cert aprofundiment la trajectòria de la UAB, avaluar-ne la significació acadèmica i cívica i l’aportació científica, i fer-ho amb la clara voluntat de posseir un balanç global de la tasca realitzada en tots els àmbits durant aquest mig segle.

Per això, el present llibre, obra col·lectiva de més de mig centenar de persones, va ser pensat com un instrument que servís per fer aquesta reflexió entre els mateixos membres de la UAB; per forçar-nos a contrastar entre nosaltres experiències i visions i posteriorment sintetitzar-les per tal d’explicar com hem arribat on som.

Aquesta obra és disponible en versió electrònica en pdf, que incorpora algunes actualitzacions respecte la versió a paper, i que es pot descarregar de forma gratuïta des del Dipòsit Digital de Documents (DDD) del Servei de Biblioteques de la UAB, a l'enllaç següent: https://ddd.uab.cat/record/195761

*NOTA: La distribució del llibre físic la gestiona el Vicerectorat de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB. Per a més informació sobre com adquirir el volum en paper contactar-hi directament. Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa