Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Quaderns de Versàlia
 
Sophia de Mello Breyner Andresen 
Autor: Vidal-Conte, Mireia; Alonso, Rodolfo (et. al.)
Col·lecció i núm: Quaderns de Versàlia  
Primera edició: 2017
Pàgines: 278
Format: 16,5 x 23 cm
Enquadernació: En rústica
Idioma: Català
Matèria: 8. Lingüística. Literatura. Filologia. Matèria IBIC:
Inclusions:
Editor: Papers de Versàlia
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC Llibres
Codi d'article: QVE0007
Dipòsit legal: B 25164-2017
ISBN (paper): 978-84-697-6471-8.
PVP: 20 €

Disponible a la teva llibreria
 

Ressenya: El volum està dedicat a Sophia de Mello Breyner Andresen, gran poeta i escriptora portuguesa, poc coneguda i mínimament traduïda al català i al castellà.

Aquest quadern presenta articles d’especialistes en la seva obra, poemes d’autors actuals inspirats en ella i, sobretot, una gran quantitat de traduccions inèdites, tant en català com en castellà, a càrrec de grans traductors i poetes, com ara, Mireia Vidal-Conte, Gabriel de la S.T. Sampol o Joaquim Sala-Sanahuja, entre altres. Les il·lustracions són dibuixos originals de la pintora Natividad Ayala.

Com tots els grans poetes moderns, Sophia parlava, primerament, de la dificultat de situar i conservar la veu poètica en un món saturat de temps històric i modern [...] (Gustavo Rubim)

La experiencia de observación del mundo es el motor que tiene nuestra poeta para reconocer por medio de la palabra poética el límite. Observar es siempre alcanzar la imagen de la orilla [...] (Lucas Margarit)

Per a Sophia, l’escriptura és una forma de reconnexió amb el món, els éssers i les coses, de recuperació d’un estat primordial complet i de plenitud [...] (Annabela Rita)  Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa