Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Manuals de la UAB
 
Manual d'història moderna universal 
Autor: Espino López, Antonio; Martí Escayol, Maria Antònia
Col·lecció i núm: Manuals de la UAB  58 
Primera edició: 2012
Pàgines: 256
Format: 16 x 23 cm
Enquadernació: Cosida amb fil
Idioma: Català
Matèria: 9. Geografia. Biografia. Història. Matèria IBIC: HBLH
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: MAN0058
Dipòsit legal: B-17900-2012
ISBN (paper): 978-84-490-2884-7.
PVP: 22 €
ISBN (ebook): 978-84-490-4375-8. PVP: 10,99 €. Format: epub
 

Ressenya: Aquest manual és una introducció a la història moderna universal i exposa amb un llenguatge entenedor les principals característiques del món entre els segles XV i XVIII. Les vint-i-quatre unitats temàtiques que configuren l’obra han estat escrites per especialistes en la temàtica i aborden qüestions d’espai i temps, inclouen qüestions de mètode i epistemologia amb l’objectiu d’explicitar el contingut crític inherent a l’anàlisi històrica, incideixen en l’aprenentatge, tenen una perspectiva universal i un caràcter pluridisciplinari i transversal, i aborden temes ambientals, científics, polítics i de gènere. 

Autor/s: El doctor Antonio Espino López és catedràtic del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha centrat la recerca en l’àmbit de la història militar i entre les darreres obres destaquem En la perifèria dels regnes perifèrics. Guerra i defensa en la Mallorca de Carles II, 1665–1700 (Palma de Mallorca: Lleonard Muntaner, 2011); Atlas histórico del colonialismo (Madrid: Síntesis, 2010); Guerra, fisco y fueros. La defensa de la Corona de Aragón en tiempos de Carlos II, 1665–1700 (València: PUV, 2007).

La doctora Maria Antònia Martí Escayol és professora titular del Departament d’Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha centrat la recerca en l’àmbit de la història ambiental i ha fet estades de recerca en arxius de Nova Delhi i Tòquio. Entre les seves publicacions destaquem: «Antoni de Montserrat in the Mughal Garden of good government European construction of Indian nature» (Word, image, text. Studies in literary and visual culture. Nova Delhi: Orient Blackswan, 2009); «Two Iberian versions of Gottfried of Franconia’s Pelzbuch. Translations and copies in medieval and modern agricultural literature» (Sudhoffs Archiv, 95, 2011); i De re rustica (Vilafranca del Penedès: Andana, 2012).

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa