Servei de Publicacions de la UAB Web de la UAB Tornar / Volver

Foto no disponible

Altres volums de: 
Trivium Fisioterāpia
 
Manual de Fisioterāpia Bāsica de l’Aparell Locomotor I 
Autor: Bergel Petit, Esther; Ferrés Puigdevall, Sōnia; Lorente Lafuente, Agustín; Porte Carrera, Lluīsa
Col·lecció i núm: Trivium Fisioterāpia  
Segona ediciķ: 2010
Pàgines: 138
Format: 19 x 28 cm
Enquadernació: En rústica
Idioma: Catalā
Matèria: 6. Cičncies Aplicades. Medicina. Tčcnica. Matèria IBIC:
Inclusions:
Editor: Servei de Publicacions de la Universitat Autōnoma de Barcelona
Coeditor/s: 
Distribució: MIDAC
Codi d'article: TRIF002
Dipòsit legal:
ISBN (paper): 978-84-490-2619-5.
PVP: 13 €

 

Ressenya: Aquest manual s’ha de considerar com un suport per a la realitzaciķ de l’assignatura Fisioterāpia Bāsica de l’Aparell Locomotor I, perō no substitueix pas l’assistčncia a les classes, i més tenint en compte que es tracta d’una assignatura en quč l’alumne ha d’adquirir habilitats manuals. Per a aixō ha d’experimentar la palpaciķ, ha de moure els diferents segments corporals i els diferents teixits, en definitiva, ha de sentir plenament tot el que fa sobre el cos de la persona en qüestiķ. Dirigint, guiant, acompanyant tot aquest aprenentatge hi ha el professor que guia en la recerca d’estructures, modula els gestos i la forįa, i transmet la seva experičncia. 

Autor/s: Esther Bergel Petit, diplomada en Fisioterāpia i diplomada en Infermeria. Professora titular de l’Escola Universitāria d’Infermeria i de Fisioterāpia ĢGimbernatģ.

Sōnia Ferrés Puigdevall, diplomada en Fisioterāpia. Professora titular de l’Escola Universitāria d’Infermeria i de Fisioterāpia ĢGimbernatģ.

Agustín Lorente Lafuente, diplomat en Fisioterāpia. Professor titular de l’Escola Universitāria d’Infermeria i de Fisioterāpia ĢGimbernatģ.

Lluīsa Porte Carrera, diplomada en Fisioterāpia, māster en Estudi i Tractament del Dolor i llicenciada en Lingüística. Professora titular de l’Escola Universitāria d’Infermeria i de Fisioterāpia ĢGimbernatģ.

Fer una altra cerca
   
Imprimir fitxa